Verwarming
Er zijn veel mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te verwarmen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, ligging van uw pand en budget. Ook voor luchtgordijnen, warmtepompen, direct gestookte of indirect gestookte luchtverhitters (bedrijfshallen) kunnen wij U adviseren.

Loodgieterswerk
Wij zijn gespecialiseerd in aanleg en/of aanpassingen van rioleringen, warm- en koudwaterleidingen en aanleg en/of aanpassingen van gasleiding(en). De kennis, vaardigheden en ervaring hebben wij in huis om deze werkzaamheden vakkundig uit te kunnen voeren.

Sanitair
Wandcloset, ligbad, wastafel, badkamermeubel, of nieuwe douche: wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ook leveren en monteren wij diverse hulpmiddelen voor badkamer en toilet speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking of handicap zoals douche wc´s, handgrepen, toiletsteunen, douchestoelen, of stoma toilettafels, aangepaste kranen en thermostaten.

Installatiewerk en bouwkundige werkzaamheden zoals metselwerk, tegelwerk, timmerwerk, elektra: U heeft maar één aanspreekpunt.

Dakwerk
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen op platte daken. Ook voor reparaties en vervanging kunnen wij u adviseren. Bij eventueel houtrot kunnen wij een nieuwe houten ondergrond aanbrengen. Zo blijft alles in één hand, wel zo makkelijk voor u.

Zinkwerk
Wij leveren alle voorkomende zink- en koperwerken o.a.

  • zinken/koperen dakgoten;
  • zinken/koperen hemelwaterafvoeren;
  • zinken/koperen roevendaken.

Zinken of koperen bakgoten worden door ons ter plaatse opgemeten en fabrieksmatig gezet in diverse lengten.

Klimaat
Zonneboilersystemen, ventilatie, airconditioning, klimaatbeheersing in uw bedrijf, winkel, of woning. Wij kunnen voor u berekenen welke airconditioning voor u het meest geschikt is.

Wij adviseren u graag!