logo
Zoeken:

Energieservice

Uneto-VNI
Sterkin

Verwarming

Centrale verwarming
Centrale verwarming, al of niet in combinatie met vloerverwarming, is in zeer belangrijke mate mede bepalend voor het wooncomfort.

Bent u toe aan en nieuwe c.v. ketel of een komplete c.v. installatie, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij adviseren u welk type CV-ketel en radiatoren de juiste capaciteit moeten hebben zodat elk vertrek in uw woning of bedrijfspand behaaglijk aanvoelt.

Radiatoren
Als consument of opdrachtgever heeft u talrijke mogelijkheden om u persoonlijke keuze te bepalen voor iedere ruimte: hal, woonkamer, keuken, slaapkamers, en badkamer maar ook voor werkkamers of bedrijfsruimtes. Vele verschillende modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. Het zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Logisch, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit worden aangeboden. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde van uw woning of werkplek.Wij bevelen u van harte de collecties van Radson en Jaga aan.

Vloerverwarming
Vloerverwarming komt van alle verwarmingssystemen het dichts bij wat men noemt de warmtebalans  Het evenwicht tussen lichaamswarmte en omgevingstemperatuur, die wij als behaaglijk ervaren. Dit ideaal wordt bereikt door de stralingswarmte van vloerverwarming, waardoor de lucht in het vertrek minder opgewarmd hoeft te worden. Men voelt zich behaaglijk bij een ruimte temperatuur die ca. 2 C lager ligt dan bij andere systemen. Hierdoor zal het energieverbruik ca. 10% minder zijn.

Vloerverwarming moet jarenlang zorgeloos woongenot opleveren. Verwerkt in beton, onder uw kostbare vloerafwerking zijn bij calamiteiten de buizen moeilijk te vervangen. Pas dan ook op voor op het eerste gezicht goedkope aanbiedingen, kies merkprodukten zoals Albrand of Uponor vloerverwarmingsslang en Albrand of Uponor regelunits als hart van uw vloerverwarmingsinstallatie. Deze combinatie geeft u 10 jaar garantie op buizen en koppelingen.

Ook voor luchtgordijnen, direkt gestookte of indirekt gestookte luchtverhitters (bedrijfshallen) kunnen wij U adviseren.

Wij zijn erkend NEFIT- en Remeha dealer.