logo
Zoeken:

Energieservice

Uneto-VNI
Sterkin

Historie

Installatiebedrijf Bart Evers & Zn is een reeds lang gevestigde naam  in de installatietechniek, en een begrip in Bemmel en omstreken.

Wie is Bart Evers?

Na het behalen van de benodigde vakdiploma´s en erkenningen, is Bart Evers 1 juni 1983 gestart met het installatiebedrijf. Na de opleiding installatietechniek bij Roncalie in Nijmegen te hebben afgerond, is zoon Jürgen in 1997 ook in het bedrijf gekomen. Op 15 oktober 2014 heeft Jürgen de zaak overgenomen en zal als eenmanszaak verder gaan.

Installatiebedrijf Bart Evers & Zn levert producten en diensten in diverse diciplines en heeft zich in ruim 25 jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van onderhoud en service, Gas, Water, Sanitair, Airco, Ventilatie en Zonne-energie alsmede bitumineuze dakbedekkingen, Zink en Koperwerken.

Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technisch detailhandel en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die hieraan worden gesteld. Voor klanten betekent dat een stukje extra zekerheid want het UNETO-VNI keurmerk staat voor een betrouwbaar bedrijf met vakkennis in huis.

EnergieserviceUneto-VNI

Als klant wilt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbaar, en kwaliteitsgericht bedrijf zaken doet.

WACHT NIET LANGER EN GA VOOR ZEKERHEID

U TEVREDENHEID IS ONZE RECLAME

WE ZEGGEN WAT WE DOEN EN DOEN WAT WE ZEGGEN

Op 1 april 2014 hebben wij ons huidige bedrijfspand (ca. 400 m2 groot) nieuw in gebruik genomen. We hebben alles onder één dak: werkplaats, magazijn, en kantoor.